Maksud misi bayi tidak dapat digerakkan oleh misi/nurse.

Hi, usia kandungan dah 38 minggu. Tadi jumpa nurse, dia cakap kenapa bayi tidak dapat digerakkan..?(bercakap sendiri, sewaktu beliau check nadi baby). Nak tanya, dia maksudkan apa tu? nervous pulak kiterr 🥹tapi doc tak ada ulas pulak apa² pasal ni.

1 Balas

klau jantung bby paras normal..normal je tu ..dh 38w ruang bby sempit ..dia tdo taknak kene gnggu lah tu 🤭

2y ago

oo i see.. hehehe sensitif juga dengar perkataan 'tidak dapat digerakkan' tu. Kalau ok, Alhamdulilah 🙏 thank you dah tolong jawab utk 1st time mom to be mcm kiter. hehehe