Jumpa nurse

Hi nak tanya masa checkup tadi tetiba doctor cakap next week kena jumpa nurse. Kalau appointment nurse dia cakap apa je eh? Dia akan tanya pantang ktmana ke semua tu? Masa anak first tkde pulak jumpa nurse. Anak kedua ni kena jumpa pulak. Ada yg tahu tak? Saya dah 35minggu. #bantujawab

1 Balas

awak check up kat mana?

6d ago

Mngkin lain tempat mcm tu kot...sya kd kangka tmn daya Johor mmg jrg skli jmpa dokter...da hujung² bru la kerap jmpa