Brown Spot at 2nd trimester disebabkan apa?

Hi mommies, ini pregnancy first sy. last week 3 hari berturut sy datang brown spot & dah pergi jumpa Dr. Dr scan baby sihat, aktif, kdudukan placenta ok, & sy xde any bleeding pun di missV. plus dr dah clearkan keputihan sy melalui alat muncung itik. Btw sy berpuasa smsa brown spot kluar, lepas jmpa dr advice sy stop dlu puasa. tapi lepas selang sehari lepas jumpa dr masih dtg lagi. Ada ke mommies yg experience mcm sy? adakah sbb pmkanan? #bantujawab #firstmom #newmom #bantusharing

1 Balas

saya hritu ad brown spot jgk sma mcm kes awk, bila scan smua okey. doc ckp tu sbb hormon je