Normal ke detak jantung bayi mc lemah dan x dpt detect

Usia 20 minggu

4 Balas

Kalau boy 140-130 tu normal . Kalau girl 150 pon normal . So, berapa kiraan heartbeat baby awk???

1w ago

Biasanya kalau scan swasta , memang kita sdiri akan perasan number heartbeat brpa2 / doc akn bagitau. Kalau kk pon segelintir doc pon akn bgitau jgk . Awk cuba lh scan swasta lgi skli . Kita kena sntiasa bnyk bertanya.

Dah check kat luar ke?

lemah mcm mana? brp bpm?

1w ago

then ada check ultrasound x?

kandungan pertama?

3d ago

biasany preg ptama kita akan rasa macam tu.. nanti cekap tny doc lagi ya.. semoga baik2 saja