boleh ke scan lihat jantina usia 4mggu 5hr?

usia 14mggu 5hari dh boleh scan untk tahu jantina tak? ad ke mommy yg tahu awl

13 Balas

boleh try scan 20weeks.. slalunya gender ank dah jelas boleh nmpk.. itupun klu baby nak bgi tgk 🤭🤭.. sy ank 1st hjung2 dkt due baru nmpk gnder.. sblum tu asl scan msti posisi baby xbagi tgk gender dia.. 2nd pula msa 7 bulan baby scan kata baby girl.. tup2 kluar baby boy 😁😁.. 3rd baby ni xtau lagi gnder apa sbb bru masuk 15weeks.. insyaAllah bscan nnt msuk 20weeks

Saya masuk 14w dh 2 kali scan. Tiap kali scan doc akn try check jantina & dua2 doc predict jantina yg sama. Tapi doc ada cakap klau nk confirmation, boleh scan balik time 20w ke atas sebab 14w still early nak detect. Time scan sy tk mintak untuk tengok jantina tapi doc yg offer untuk tengokkan 😅

Sy masa 15w dh nampak gender, sendiri tgk masa scan. 16w baru doktor nampak dan confirmkan kt sy. Tapi depends jugak, klu masa scan baby bg kerjasama, dr awal boleh nampak. Kalau baby kepit kaki then kena repeat scan atau usaha bg dia gerak

esok dh 36minggu baby masih xmo bg tunjuk jantina nya aihhh...xpela nak oii xmo tunjuk xpela jjy keluar nt sihat² saja...doakan sy ye semua...due bln dpn...

sy scan masuk 20 weeks dh nmpk jantina bby.. boy.. doktor pn ckp senang nk tgk jantina anak dia tk malu pn

masih awal. waktu saya 4weeks doctor scan langsung tak nampak bila 5w baru nampak.

sy 21 weeks baby xnk bg kerjasama lg,dia duk mcm bersujud..😂

Biasanya paling senang 18w, tu pun kalau baby bagi kerjasama

saya pun 14minggu5hari. sama due hihi

Sy 16 week da bley nampak gender