scan

nk tanya kwn2 semua,berapa usia kandungan elok untk scan jantina dan klinik yg sesuai untl scan jantina.?area alor setar

17 Balas

sy scan kt jitra klinik mary eve...murah dan puas hati..klinik pun exclusive n cantik.. rm30 je x silap gender scan..tp dia tgk skali air ketuban,uri,kedudukan bayi..semua la...pastu dieorg ws gmbr scan kt kite...kalau nk print gmbr scan pun boleh rm1 sekeping....

4y ago

btw sy scan masa 18 minggu...

Biasa 24 weeks dah nampak jelas jantina nye..tu pun kalau baby bg kerja sama..kadang2 ada baby yg dr awal sampai due x nak tunjuk jantina hu..hu..mcm anak ke 3 saya..kalau pi scan mesti x dpt nak tgk..baby kepit kaki dia..

Sya masa detail scan (21mnggu) confrm jantina sbb lebih clear klu dari detail scan, xp masa 15 mnggu doc dh gtw jntina bayi, Alhamdulillah dri 15 mnggu mmg btul jantina bby tu.

Eva clinic pon okay utk scan biasa. Klau nk jumpa pakar O&G utk details scan saya cadang pergi mahsuri di jitra insyaAllah puas hati 🥰

Klinik eva emily dkt alor star sis 😊 kt situ smua doc pmpuan n doc peramah. Sy pn byk kali dh p situ. Yg latest sy p scan jntina msa 23w 😂

pmc murah gila tp doc laki laaaa haritu dr yeoh ada cakap 4 bulan ke atas boleh dah scan maksud dia 17w ke atas

4y ago

In Syaa Allah takpun call dulu, mcm sy scan biasa pon haritu 60 ja kena

Boleh buat detail scan masa 20w-25w. InsyaAllah memang terus boleh tahu gender sebab kita buat detail scan.

Kalau private hosp every mth akan scan, utk jantina seawal 3 bln dh nampak kalau boy la😅

18 weeks. Sebab 18weeks tu boleh buat details scan terus confirm gender dia 😘

20weeks.. Sy keja klinkk slalu dkter ckap elok scan jantina masa 20weeks