Urin albumin + blood pressure

Hi, urin albumin tu mmg kite perlu check sendiri ke? sbb doc suruh check urin dgn bp selang sehari.. Bp boleh buat sendiri dkt rumah. Haritu sy pergi klinik utk check urine and doc dkt situ ckp kalau bp cantik xperlu check urine. Nurse tu pun just tulis pulse dkt bhagian urine tu. Sy confius la.. first preggy mcm2 x tahu.

1 Balas

Em selalu lps ambil darah, terus buat urin. Xde pulak kena buat sndri. Awk ada apa2 mslh ke yg kne buat selang sehari?

2y ago

sy gdm on insulin, bp normal