URI BABY DEKAT BAWAH.. aiii ada tak Sape2 dekat sini mcm nie. Sya baru 7bulan jdi nak tahu mcm ane

Uri Baby dekat bawah 😭

4 Balas

sis itu hari saya masuk hosp , then katil2 sebelah semuanya uri kt bawah , n ada yang tak sampai 7 bulan n ada yang nak masuk 9 bulan still uri kt bawah , but dorang semua kena czer , sis banyakkan doa ya , lebih baik sis pergi hosp untuk refer pada dr n ikut langkah seterusnya .

Uri dibawah mmg perlu berhati2..jgn lasak2 dan buat sementara waktu doktor pesan jgn bsama pasangan dlu sbb mudah bleeding nanti..byk bdoa ada masa lagi utk uri beralih..ada yg kata boleh sujud lama2 utk ikhtiar..

Uri kat bawah jgn lasak2 ye sis..takut bleeding.. Pujuk2 la cakap dgn baby suruh cepat2 pusingkan uri dia naik ke atas..huhu… Bab uri ni memang takleh buat apa sis… Jangan urut2 plak ye.. Bahaya tuu

doc ada beritahu tak awk type berapa?