Period Delay 6hari, perut start cramp since lask week. Check UPT naik samar sangat. So,apa kena buat

UPT samar, period delay

Period Delay 6hari, perut start cramp since lask week. Check UPT naik samar sangat. So,apa kena buat
2 Balas

repeat test lagi lepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt akan makin terang. boleh utk sah kn kehamilan awak dekat klinik swasta. nak pastikan kehamilan didalam rahim cuma masa doctor scan tu if bgtau belom nampak apa2 atau baru nampak kantung. awak jgn panik or stress pula. sbb usia kandungan masih baru. doctor akan minta repeat scan 2mggu pula. nak nampak heartbeat dgn janin around 8-9weeks ke atas. tapi ada je yg lmbt around 10weeks ke atas baru nmpk

guna 1st urine. btw xnmpk line samar pon. nmpk 1line