Confuse 😣

Upt makin lama makin samar... siapa pernah jadi mcm ni? Last period april. Bulan mei -ve bln jun baru dpt upt +ve pergi scan xnampak apa2 hnya rahim je tebal..tp skrg bulan julai try lg upt cassete samar sgt plak 😑

Confuse 😣
2 Balas

Upt ni kadang tak betul. P je scan tengok ada kantung tak.

4y ago

post ni da lama sbnrnya hihi... dah repeat masa tu mmg pregnant tp dah miscariage bln 8 aritu sbb janin xmmbsar.. sempat la buat buku pink n check up kia. Doakan sy pregnant lg n kandungan sihat

any update ?

4y ago

post ni dah lama sbnrnya.. pregnant tp dah miscariage bulan 8 aritu... sempat la buat buku pink.. janin xmmbsar