Mommy ingin tahu

Upt first tu delay period 3 hri check wktu pagi .. test upt sebb dada tibe ii skit pstu perit asyk kembung je cramp .. hrini bli upt dip n tell pstu tgok mcm 1 line je mne stu yg betul ye.. sbb skrng simpton prgnt pon ada lgi ke trlalu awl sbb klau ikut bru 4w1d .. @ kena tggu 2 mnggu lagi sbb sye xpnh delay period klau nk period pon drag msti trus kluar walau skit yg ni bersih xde apa pstu keputihan xpnh ada tibe ii ada .. korang blh suggest tk nk buat apa sbb sye rsau jgak dh bgithu husb tkot kcewa lgi kmi ttc 6y dah..🥹

Mommy ingin tahu
1 Balas

pandangan mata sy mcm nmpk double line dkt gmbar first tuu cuma terlalu samar .. perhati betul2 mmg mcm nmpk double line .. terlalu awal sis test, tggu 2mggu lagii sbb klau nk ikut 4w mmg nmpk kabur sgt line dia.. 6w ke atas klau betul pregnant confirm nmpk jelas double line tu 🥰 semoga ada rezeki sis kalini 🤲 Aamiin YRA 🤲