Stress Ke Depress

Uolls ada tak husben yg lg byk rehat, byk baring main hp.. mengalahkan kita yg pantang siang mlm tak tido jaga baby.. Klu time ni bekerja xpe.. Die cuti lama.. Selalu nangis hari2, sbb menahan sakit pinggang, sakit bengkak breast, sakit kepala..

1 Balas

better bincang dengan husband kalau rasa you need more help dalam penjagaan bayi & rutin harian. maybe kalau bincang dia akan faham. dont be stress tak elok nanti takut meroyan.