Trimester ke 3

Trimester ke 3 ni kena byk rehat atau kena lebih aktif ye. Mana satu betul ada yg kata. Trimester ke 3 kena byk rehat. Ada yg kata kena byk gerak utk memudahkn proses bersalin. .mohon penjelasan drp senior2 kite. .sy ni mmg byk gerak ni. Smua kerja sental tandas jemur tilam dan mcm2 lg sy bt d rmh ni. Stress klu asik duduk baring.

1 Balas

kalau sy,memang banyak bergerak hujung² trimester. pregnant baby boy sy malas sangat²,tp tetap paksakan diri bergerak sbb ada 2 anak lg yg perlu diuruskan. kalau penat,rehat. Alhamdulillah,proses bersalin lancar ke tiga² anak sy.

10mo ago

pregy ke x klu dh ad lg ank yg nk diuruskan paksa jga diri untk buat krja walu hakikaty penat kdng kaki bontot smua dh lenguh huhu