baby lotion

untuk baby newborn sesuai tak untuk pakaikan lotion ? or mommies semua start pakaikan baby lotion dalam umur berapa?

2 Balas

depends pd kulit ank. Sy dr ank lahir pkikn lotion sbb kulit ank menggelupas teruk sbb dia dh matang dr dlm perut. Doktor yg suruh pki lotion. Kalau awk risau, boleh apply dlu kt bhgian kaki then lps seminggu kalau xde efek, baru la apply kt bdn.

dari awal lahir saya bgi pakai . tengok lah atas kulit anak.. kalau okay bgi je.