Bedak baby

Haii mommies . Start baby umur berapa mommies pakaikan bedak dekat badan/muka baby ye ? 😅 Anak saya dah 8 bulan tapi still was was lagi nak pakaikan bedak . Biasanya lepas mandi saya pakaikan lotion snow white +minyak telon + minyak kasturi kijang ( sapu dekat baju ) . Bedak baby banyak pulak tu termasuk yg kawan2 dok bgi as gift dekat baby 😅

2 Balas

Setahun 7 bulan masih x pakai bedak sbb tiada keperluan. Pakai minyak/ lotion jika perlu. Bedak , ayahnya guna atau buat calit jika baju berminyak sblm basuh. 😅 Saya memang tak pakai bedak. 😁

kalau sy,ikut rajin. tp mostly memang jarang pakai bedak. bedak sebotol tu anak yg besar buat main sebab jarang guna