pendarahan ketika hamil

Umur saya 40 tahun, ni kandungan saya yg ketiga selepas 11 tahun, pada 10 0gos saya datang haid tapi sedikit sahaja tapi dalam jangkamasa yg lama iaitu more than 15days dan pada 7.9 saya jumpa doktor dan buat ujian upt dan ultrasound, doktor sahkan saya hamil 8 minggu..masalah saya..pendarahan tersebut masih ada sehingga hari ni. Adakah ini petanda yg tidak baik?

2 Balas

tu petanda awk kne slow2 pgerakan dan jgn buat benda berat.. bedrest.. jgn bjln mcm sblum ni.. atur langkah dan berhati2.. doktr ckp baby tgh moving n nk attach dgn wall tu.. tp klu byk sgt drh yg btul kuar.. better trus ke hospital..

Pegi cepat jumpa Dr

5y ago

Baik..noted🌹