Pundi hempedu kelihatan ketika scan

Umur kandungan nak masuk 24 minggu. Tadi baru je lepas buat detail scan, tapi doktor bagitau semua OK(alhamdulillah) kecuali baby nampak pundi hempedu. Doc kata should not visible sepatutnya sebelum lahir. Kami dah risau ni. Doc risau saluran hempedu baby ada tersum at menyebabkan pundi hempedu tu jelas kelihatan waktu scan tadi. Should i be worried?😭 Doktor bagi report and suruh cepat call KK untuk buat appointment cepat dengan specialist jika perlu, untuk minta nasihat expert. Isnin baru boleh call sebab harini cuti. Balik rumah terus research online, dan jumpa macam2 artikel menyeramkan. Nauzubillah mintak dijauhkan semua tu. Ada mummy2 ada pengalaman sama ke? Mohon doa kalian untuk kami dan baby🙏🙏, hopefully by the time jumpa specialist/doc, nothing serious and benda2 yang suspicious tu sudah tiada.

10 Balas

Baca artikel psl tu yg english artikel punya sis😭😭 kalau english artikel punya byk dpt sokongan n emosi x terganggu.. Pesanan ni dari kakak sy sndiri wlpun dia belum kahwin, dia mcm tau bnyk 😅 semoga sis n baby xda apa2.. Mudah2an dipermudahkan urusan dan nothing serious.. Aamiin

3y ago

Sama la sy pon sllu bca yg english. Rasa mcm straight forward sikit conpare to malay pya artikel. 😂

Hi puan. Saya tiada pengalaman apa yang puan lalui. Tapi InshaAllah saya mdoakan agar baby sihat. Dan mohon sangat2 jangan berpikiran negatif. U've to be strong mommy! Berdoa banyak2 ya. Semoga ada jalan pyelesaian yang terbaik buat puan & baby. Amin ya rabb.. #TAPSupermoms

teruskan berdoa mengharapkan keajaiban dari Allah...mohon laa merayu laa pada NYA.. Insya Allah... semoga dimudahkan & sellu positif...

Doa yg baik2 jak sis. InsyaAllah Semoga semunya baik2 jak..Aamiin

Semoga baby awk sihat dan sempurna.. aminnnn 🤲🏻

semoga di mudah kn ye doa pda allah tu yg lbh tept

Boleh saya tahu kedaan baby skrg macam mana ye?

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

doa yg baik² inshaallah tdak apa aamiin

Usus ke?