Baby tak nak bedung..

Umur berapa ya baby dah x perlu dibedung..baby sye baru nak masuk sebulan lg 6 hari..tapi start dia hari ke 18 dia tak nak dibedung..bila dibedung mesti nangis sbb dia x dpt nk keluarkan tgn dia... X pe ke kalau tak bedung.. risau masuk angin.. So, Buat mse skrg sye bedung dari bhgn perut je..tangan biar lepas..... Update: Dia terkejut2 tp berlagak tak nak bedung...kena tunggu nyenyak baru dpt bedung dia tu pun nanti dia cpt terjaga sbb tgn dia x bole keluar padahal dh bedung longgar2..bertuah lahai anakk😌🥺😂🙏

Baby tak nak bedung..
37 Balas

masuk angin apa nya. bedung tu untuk bg baby rasa selamat je

cube beli bedung moden..bedung pakai zip..sonang sikit.m

Sama with my son. Tak perlu bedung kalau dia tak selesa.

bedung badan la sis . tangan tak payah

lepas sebulan sudah tak dibedung

It's ok sis. Sma mcm bby sy

waktu d hospital je...😁