bonda

Umur anak brapa pandai panggil bonda? Huhu. Ibu2 yg gelarkan diri bonda sila respon ?

3 Balas

Setahun lebih panggil Bonda. Tp lama2 dia terikut Walid dia panggil sy Mummy. Lately panggil sy mama pulak sbb dekat sekolah ticer ajar mama, papa.. 😂

Ank sy 2thun lbh bru blh sebut bonda

Sy bonda n bapak. Bapak dia dh bolei sbut. 11bulan. Tp sy xrasa dia fham dia sebut bapak tu utk bapak dia. Sy dia dok sebut 'mamamama' . Msih mnggu hari ank sbut bonda 🤭