Hidung tersumbat

Ubat apa yang bagus untuk untuk tersumbat dan selsema,malam nak tido tidak selesa ye

6 Balas

sapu apa pun okay. pergi klinik minta ubat selesema untuk ibu mengandung. kalau saya haritu pasang difuser masa nak tidur. tak letak apa2 pun. just air paip biasa.

kalau saya masa nk tidur tu sapu balm kat hidung kepala ngn dada .pastu tinggi sikit bantal

Humidifier n ltak vicks dkt dlm tu skit inhale yg tu. Make sure humidity bilik x kering.

Boleh cuba ni tampal kat tulang hidung secara melangkung

cuba awak sapu vicks

sapu vicks