Ubat selsema yang sesuai

Hai nak tanye,ubat selsema ape yg blh mkn ye...tpi selsema ni bkn yg jenis cair...Jenis hidung tersumbat..rimas plak dgn hidung ni... #dahrimas #nakblikatfarmasi #tlongbantujawap

1 Balas

Saya ada sinus, pakar syorkan loratadine. Sesuai dgn saya. Sejak hamil saya dah tak ambil loratadine hingga sekarang dah 6 bulan bersalin. Makan makanan tinggi vitamin C dan minum air secukupnya . Pastikan rehat dan tidur yg cukup dan elakkan stress. Jadi, saya cadangkan puan jumpa doktor untuk dapat ubat selsema yg sesuai.