Ingin tahu

Tumpang tnye ibu2.bby baru 5 bulan.boleh x klau makan jamu .bby fully bf.Tq ibu2 sudi jawab??

2 Balas

masa dlm pantang hritu bby kna kuning.x brani nk mkn jamu sis.sampai dh 5 bulan baru terasa nak makan.huhuhu tkut juga sbb ad dngr klau mkn jamu tkut bby cirit.klau 6 bulan boleh mkn jamu time tu bby dh boleh mkn moi.

setahu saya dlm pantang lg boleh makan jamu....x boleh makan jamu time klu baby kena jaundies..