Jamu dan perancang

sya tngah berpantang czer anak pergama ,, ada tak ibu2 yg boleh share pengalaman .. ambil perancang apa dan ada tak yg mkan jamu skli? klau ambil jamu dan perancang, mcm mna cara ibu2 makan? perancang apa dan jamu apa? tq pada yg sudi share pengalaman..sma2 kita berkongsi crta#pregnancy #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy ambk perancang jenis makan.. jamu sy tak ambk.. takut effect dekat tempat czer..sy makan buah sanquick je.. sbb nurse kat sini ade bgth buah tu cepat sembuhkan luka nie.. berak pon tak sembelit..jangan sapu ape2 ubat kt tempat czer tu..sbb doc pesan..sy ikut je.. takut kena effect ape2 lg la teruk.. so ikut je ape yg doc or nurse sarankan..

blm ada pengalaman..sya pun nak tau juga..harap ada yg sudi berkongsi..up post ni