Hi ibu2.. sy ingin tahu

Syukur ... Sy dan bby selamat bru melahirkn harini .. dgn bby 31weeks1day .. berat hanya 1.35kg .. ibu2 share la pnglaman , lma ke bby kna warded??#ingintahu

2 Balas

sampai berat bby cukup tahap minimum. lama x lama bergantung dgn baby. kalau berat dia cepat naik, cepat la die keluar. if not lama la die dlm tu. sbb my friends bby prem at 30w berat 1.2kg. duduk dlm nicu 44days.

2y ago

bby pn ada on antibiotik , dan masih pakai oxygen ... mmng mcmtu ke bby prem sis?

Sis Floura beranak normal?

2y ago

bby 3 hri je pkai oxygen sis.. cuma berat dia skrg xnaik sngt.. dh 16 hri kna warded... tngah tnggu berat ja .. risauu