Di labour room

Tumpang tnya...di labour room tu nty kita berslin doktor yg smbut anak kita laki ke prempuan...bukn apa risau juga klo doktor lelaki...kita penat2 tutup aurat doktor laki yg smbut anak kita..nmpk aurat kita...tnya je..boleh tukar ke klo doktor lelaki

35 Balas

Jawapan nya mudah sis.. swasta Jee . Gov kalu banyak kerenah ni MMG dorg takkan layan sis... Masa bersalin ni choice la nak ape pon.. dah kalu time kita semue nye pakar lelaki handle kalu berdegil nak doktor perempuan juga MMG dorg bia kan Jee... Pada sy skrg ade seluar untuk bersalin nah beli n pakai .. masa nak deliver hanya kemaluan Jee nampak .. masa kita deliver pon Allah x kata dosa sebab kita berjihad kluakan bayi kita... Hihihi .. mampu better g swasta MMG Confirm bole request doktor ... Sedia kan Jee RM3/4k kalu normal...