betul ke??

tumpang tanye,btul ke kalau ibu preggy mnum air gula ni,bermasalah?? maksudnye kurang darah atau kurang gula dalam badan sekadar bertanya☺

11 Balas

Ibu mengandung kena suruh minum gula sbb doc mau tgok samada kita ada kencing mnis semasa mngandung atau x. Kalau ada kncing kanis, nnti diorg akan suruh kita cek 4 kali 1 hari. Lps tu kita kena suruh on diet control. Kalau gula kita tinggi btl, kita kena on jarum.