kandungan 35 weeks 4 hari

Tumpang tanya..tadi pagi jam6 perut sakit2 dn mengeras...lpas tu sya p tandas la chek ..ada lendir keluar cam ni keputihan..tapi x bau la

kandungan 35 weeks 4 hari
5 Balas

baby gerak ok tak awak? kalau kurang gerak better pegi hospital. sbb kawan saya kluar camni jugak lepastu bby kurang gerak tpi dia dh 37w time tu. dia g hospital doktor pantau dulu sehari kalo bby kurang gerak jugak esok doktor induce belon. esoknya tu dh beranak dh sbb bby dia kurang gerak juga🥲

2y ago

Alhamdulillah bby gerak ok jak...aktif juga...tapi perut sakit2 macam sakit dtang bulan jak😅

Normal.. sy 39w2d pun macam ni juga.. kalau sakit mcm period tu makin kerap, pergi hosp..

lendir xpe.. kalau klua darah n kerap sakit tu da bole la pi hosp

normal. sy 39w pn ada evryday

2y ago

Klau ade rasa sakit mcm dtg bulan , better pergi hosp cek sis

Normal. Sy 38w pun ada.

2y ago

Normal sbb persediaan bdn. Makin lama akn makin kerap.