38minggu 4hari

Salam ibu².. doakan sy SITI NILAWATI ABDULLAH dipermudahkan urusan persalinan pagi ni .. tadi petang jam4 turun darah+lendir tapi tiada tanda sakit .. lepas tu jam6 turun lagi darah + lendir perut mengeras manja gitu .. tadi jam1 pagi terus pigi hospital dctr cek dah 5cm tapi tiada rasa sakit cuma ngilu bahagian bawa perut mengeras kejap²

3 Balas

Alhamdullilah. Selamat berpantang. Sama macam saya. Kontraksi jam 1pg., keluar lendir dan darah. Tapi masih boleh layan lagi. Boleh layan main games..layan medsoc. Jam 5pg dah 3 minit sekali terus gerak hospital. 6.45pg masuk LR, 7.30am dah bersalin. Lahir la seketul baby boy pada 31/7/2022 dengan berat 3.4kg

2y ago

mcm anak sy no4 tahun lalu 1.04 am keluar darah mcm period tapi nda sakit sekali pigi hospital 8am sudah..

Alhamdulillah dh bersalin ya. Masa keluar lendir darah tu tgh buat apa? Duduk2 ke atau tgh pergi berjalan?

dah bersalin ke

2y ago

alhamdulillah dah sis tadi kul 6am ..