37 minggu,5 hari

tadi pagi saya muntah..kluar keputihan..lpas tu x kluar dah,.tapi tadi lepas saya buang air kencing ada berapa minit lpas tu ada lendir putih jernih kluar ada kah itu tanda saya dh nak brsalin,pecah ketuban..??..tpi x rasa sakit lagi..tolong la saya..saya mmg x tahu apa2 ni..#firstbaby

4 Balas

lendir campur darah puan baru tanda nak bersalin kalau keputihan saja belum lg ...kalau macam air mineral kluar tu baru ketuban...

adakah lndir itu bbau? kalau xbbau mgkn itu air ktuban.. kalu bbau air kncg... itu pglaman yg sya dpt..

better g hospital Puan. cek apa yang patut. Semoga Allah permudah segala urusan ibu dan baby 🤲

ledir jernih macam keputihan ke ?