Komfius!!!

Tumpang tanya,,susu ape ye yg sesuai untuk bby 4 bln...sblom ni ank ok je pkai Dutch baby,,tp dh msok 4 bln ble mnum die berak2..ad tk ubh2 pglman mcmni the. Tkr kpda susu ape,,tlg sye

4 Balas

dia berak wrne ape sis? brape kerap? sis ada bawk baby jmpe doc? susu ni kne try and error sis. lain anak, lain reaksi. sis boleh try gne yg sample pack pye dulu

Bg susu ibu.. rugi bg susu formula sbb baby mudah kena jangkitan. Susu ibu bg antibodi pd baby, susu formula xde

3y ago

jwb la soalan yg die tanya. x menjwb soalan la. ad sebab setiap individu xdpt df baby. rezeki Allah bg xsama sis. evn belajar cra penyusuan yg betul, fhm demand & supply tu ap - klu Allah tetapkan setakat itu je susu si ibu, siapa kta nk judge ye. lps ni jwb la soalan si ibu dgn jwpan yg wajar. klu rse nk out of topic x pyh jwb pon xpe. ad rmi yg sudi nk jwb soalan pn ni.

sblm tukar susu.. jmpa dktr dlu mgkin diorg ada suggest susu yg sesuai nyk ank puan😁

cuba s26. tpy beli trial pack.