Baby sembelit

Susu fm ape yg sesuai utk baby sembelit. Sblum ok je tpi dh start makan start sembelit. Dah cube tkr diet dan perbanyakkn minum air masak masih sembelit. Dr suggest suruh tkr susu. Susu ape ye yg sesuai utk sembelit

2 Balas

baby berapa bulan sis ..da start makan ke ..if belum boleh try yang ni utk perut meragam...if da makan boleh try izzly food...utk elak sembelit boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/trub

baca dekat internet kte susu ni elok utk sembelit