Maternity Bra

Hi. Anyone boleh recommend maternity bra? Last time i dah beli 3 & semua online tapi yang sampai sangat menghampakan. Sizing kecik sangat 🥲 #firsttimemom #pleasehelp

5 Balas

Saiz bra yg sy beli x pernah pulak jumpa yg kecik. Memang yg besar je. Start dari cup B saiz 36 ke atas. Cup C lagi selesa la sbb breast dah membesar dgn susu so bila dah bersalin nanti, breast x rasa tertekan sangat kalau tiba2 kena bengkak susu pun. Sy beli kat aeon je. Dekat kedai jual barangan baby mcm manjaku dgn ibu manja pun ada jual maternity bra

nursing bra mmg size kecik je. xde yg size besar x kira la u beli yg branded sekali pon. tetap kecik x sama size dgn bra biasa. pendek kata khas utk org yg payudara kecik je.

boleh beli kat summerglitz. kat shopee ada. cuba beli 1 dulu test size yg ok dan selesa. klu dh ok baru repeat beli 😊😊

1y ago

oyeke 😅😅 saya mmg beli dgn summerglitz.. so far ok 😁 dah ada lebih 10 helai

Sy beli freelancy punya. Banyak saiz kain lembut. Haritu ada promo buy 4 RM100

sis blh try bli bra dkt 40weeks. slesa bra dye. x npis, kain pn lmbut