tanya

Tumpang tanya saya dah 36++ week , harini rasa perut sebelah pusat bila tekan sikit rasa sakit macam baru terlanggar something tapi saya takde langgar ape2 , pegerakan baby pun mcm slow jee sangat2 slow , mommy2 pernah rasa ke ? Takut plk jadi pape dekat baby

1 Balas

Kalau rasa prgerakan baby tu tak normal mcm biasa .. Boleh pergi hosp n check .. Kalau tkde pape doc bg balik .. Sbb bby kat dlm perut kan .. Kita tk tau 😊