batu meroyan

Tumpang tanya sapa penah batu meroyan terkeluar semasa mengandung..saya mengandung 34w...

2 Balas

Sebelum bersalin pun ada kes batu meriyan terkeluar ya. Baru tahu. Sebab yg saya cuma tahu bila dah bersalin yg biasa ada kes batu meriyan atau orang tua2 panggil tombong tu terkeluar sebab baby pun dah keluar dan pintu rahim tak mengecut sepenuhnya masa berpantang

Batu meriyan = pintu rahim. Klau trkeluar tu plik plak sy. Baik g klinik sis.