Keputihan

Tumpang Tanya.. Normal Ke Ye Bila Pregnant Keputihan Jadi Byk Ketul2.. Lps Tu Bila Mkn Tu Mkn Sikit Je Lps Tu Xnk Dh.. X Lme Lps Tu Lapa Blk.. Xde Pngalaman Lg Sbb Anak First

1 Balas

Normal sis.. Cuma keputihan tu.. Kalau terlampau bnyak.. Gtl, warna brtukar kuning or hijau refer dr. Ye.... Pasal mkn tu...mmg mcm tu... Mkn sikit xp... Janji kerap..

5y ago

Oo.. Stakat ni x gtl & x bertukar warna.. Cuma putih je.. Tq ye sis atas info