Demam nak tumbuh gigi

Tumpang tanya , normal ke anak nk tumbuh gigi die akan Deman ??

5 Balas

Hi mommy. Ye. Mostly saya tanya mommy lain kata anak mereka akan demam bila tumbuh gigi. Tapi kena pantau juga. Takut demam lain pula. Sebaiknya check di klinik untuk kepastian. Moga diberi kesembuhan demam nya. Aamiin #TAPactiveusers #TAPsupermoms

normal mummy.. tapi kalau mummy xnak demam berlanjutan.. boleh mummy cuba set tasneem cf-rub +cf-bath.. wani suka amalkan kt anak wani kalau demam😉😊 kalau mummy berminat.. boleh www.wasap.my/60138661354

normal sis..mcm ank no 2 sy..tiap kali tmbuh gigi dye akn demam..yg no 3 ni alhamdulillah..xde demam lgi

anak sy setiap kli naik gg..demam sehari 2..

yea sis...ikkt antibodi budak😊