air tembikai

tumpang tanya kndgn 4week boleh ke minum air tembikai. Maaf bertanya. #frstbby

11 Balas

Sy masa first pregnant tu la mknan dan minuman sy sbb air n mkanan lain xleh masuk. Muntah setiap masa. Tembikai je x muntah balik. Alhamdulillah sihat smpai lahir.. pastu kulit baby pn cntik kemerahan

Boleh sis.. Tembikai merah jgk bagus utk naik kan hb yg low..sy pnh cuba masa mngndung ank ke6.. InshaAllah 😄

Boleh, xder masalah. Nak makan sampai dekat2 beranak nnt pon xpe.

Boleh sis. Yg jd xbolei klu sis alergik.. 😅

Boleh je sis takde masalah

Boleh xde masalah

Boleh sis, sepanjang saya preggy.. Air tembikai jadi minuman favorite saya.. Masa tak preggy tak minat langsung.. Hihi

Bole sis...

Boleh je

Boleh je minum. Tapi ada certain orang taksesuai. Macam nenas, betik and lain lain. Ada orang rahimnya kuat, ada orang rahimnya tak kuat. InsyaAllah rahim puan kuat :)