UPT Positif atau tak

Tumpang tanya, kalau samar macam ni kira positif ke tak? Saya dah test guna air kencing lepas pd awal pagi

UPT Positif atau tak
8 Balas

Saya pun dpt mcm ni , lgi terang sikit dari sis . cuba pakai clear blue pula tapi tak pregnant lepas 5 hari period . kadang2 upt tu scam pun ade tapi alhamdulilahh lepas 3 month sy pregnant betul2 , saya harap semoga ada rezeki awak sis 🥰

10mo ago

Yeke sis, tulah, takut scam je pakai upt murah ni, nnt sy cuba upt lain

Alhamdulilah nampak macam 2 line tu.. Mungkin hcg sis rendah lagi tu.. Tunggu lagi beberapa hari test lagi in sya Allah pekat line tu nanti.. Apa² pon tahniah jaga kesihatan yea sis😊

InshaAllah positive sis. Saya pun pernah dapat macam ni. Repeat lagi 48 jam. Dia akan makin pekat 😉

10mo ago

Okay sis, tq respon, hrap la upt x scam

Samarnya hampir tak nampak. Lepas letak urine terus keluar mcm ni ke?

10mo ago

Ye, bawah 5 minit, dh nmpk samar cmtu, cuma kene tgk bawah cahaya baru nmpk, sy test sblm ni, lgsg x nmpk garis

sy pertama chek mcm ni, try buat lg dua minggu trus naik dua line

10mo ago

Ok sis, nt sy test lg hari lain, tq respon

Ni mcm dah kering ni. Try repeat pakai upt lain dipntell ke.

10mo ago

Tq respon sis, nnt sy cuba upt lain

sye nmpk 1 line.. cbe lg 2-3 hri ye..mgkin lg terg..

10mo ago

Ok sis, tq respon

msh -ve