Nak Ajar Anak Dengan Susu Formula

Tumpang Lalu,, Nk Tanya Mcmana Nk Serasikn Baby 4m16d Dgn Susu Formula? Die Xnk Nyusu Botol, Dah Pelbagai Jenis Puting Pkai, Susu Sy Pkai Dutchbaby, Sbb Dulu Ade Bg Susu Formula Die Mahu, Tapi Jarang Bg. Die Nk Menetek Je. Mcmana Ya.. Ada Cara Ke Mommies???? Please. Ada org cakap bagi susu formula time die tidur dalam buaian, pernah buat sekali dia mahu, nak buat kali kedua die menolak. Sampai sekarang, susu badan dah makin kurang. Sekejap sekejap baby nak menetek. Sebab dia makin besar so makin kuat menyusu.

1 Balas

bby nk menetek tu bkn xckup sis..ckup je tu sb bru 4bln..Mnyusu bdan sboleh2nya 2thub..Sis df je in sha Allah ade susu..Sb bby sllu bf nie kerap btkn pnghsilan sisu

5y ago

Buat stok susu dgn pam hehehhe..