Doakan Saya Dan Semua Yg Ttc

Tu test yg sya buat semalam jam 9.00pm.. Dh jmpa dktor tadi, doktor kata tggu lagi 2 minggu, sbb pregnncy test dktor masih kabur2.. Sapa yg pernah guna clearblue?.. Mmg brksesan dan sahih?

Doakan Saya Dan Semua Yg Ttc
26 Balas

hi, sy pun macam awak jugak.. clearblue 1-2 dan test dokter kabur maksudnya awak detect pregnancy too early.. now sy da 10weeks pregnant.. takpe after 2 weeks pegi jumpa dokter balik .. Tahniah 🎊 jaga baby elok elok 😇

clear blue memng result die tak tipu sis .. sy test pkai clear blue ni skrg dah 9 week 🤗 semoga sis dikurniakan zuriat .amin 💓

4y ago

Saya pun

Sbb awal lg. G klinik memg scan tak nampak and upt biasa pun takboleh detect kalau test siang. Tggu 2-3w lg ok nak scan

Yup.. Once UPT u buat masa yg tepat, x akan menipu. Hehe. Masa yg tepat slps haid lewat 2w.

5y ago

Tq sis, ya Allah prmdahkanlah sgala urusn buat sya dan semuanya. Amin

alhamdulillahhh... tahniahh sis..♥️ doakan kite wak yerrr

5y ago

aammiinn.. ♥️♥️

Clearblue.. mmg tepat. Sy cek doe tulis not pregnant... hehehehe

berapa hari delay period sis. bru sis guna clearblue test

Tahniah sis.. doakn sy jg prgnt ye.. smga d permudahkn..

100% betul.. Jarang clear blue bg keputusan yg salah

Alhmdulillah .tahniah sis...jg dri bebaik k

5y ago

Mekasih sis😉✌