Tanya pendapat - Hati x tenang upt test

Sy test guna strip caset tu hari Sabtu and clearblue jnis strip hari Ahad pagi and semlm guna clearblue digital camtu plak...trus frust...sapa pnah jdi camni ya?knapa dia kuar cmtu?sy tgh ttc utk 3rd bby,ank 1st dah 8tahun n 2nd msa 8w kna dnc xsa heartbeat..moga ada rezeki d bulan kemulian ni..exprience yg lpas2 mmg test awal2 blur x nmpk... #preganancytest #ttc #clearblue

Tanya pendapat - Hati x tenang upt test
5 Balas

2-33+ kat clear blue digital tu,cuba puan tgok kat kotak dia apa maksud? sbb dulu sy try digital jugak tp hanya naik not pregnent,xde nombor..maaf kalau sy silap

2y ago

xda info mengenai no yg appear dkt kotak ada gogle kta invalid tpi cnfius juga ni

Sy nmpak ada air atas pregnant test digital tu, awak basuh ke ataupon terkena air sbb sy pernah basuh terus naik mcm ni,

Takut yg digital tu invalid (terlebih urine). Sbb sepanjang sy guna tak pernah keluar mcmni.

2y ago

selum ni pun guna not pregant atau pregant ja 1st jdi camni tu cam x tenang plak rasa nya

invalid rasanya .. salah buat cuba tengok kertas betul tak cara buat dia tu

invalid