sedih

ttc hampir setahun tp berakhir dgn period jgk..?

11 Balas

Jangan sedih . Insyaallah nanti ada rezeki . Sementara belum ada baby ni manfaatkan masa dengan suami . Bercinta , manja puas puas dengan suami dulu . Nanti dah ada baby , berapa tahun kena korban no me time , masa berdua dengan husband pun kurang . Lagi kalau husband tiba tiba berubah bila dah ada baby lagi susah nak ada masa berdua nanti . Ada setengah laki akan berubah sikit perangai bila dapat title bapa

Sbr ye awk, sy pun dah 3tahu 5 bulan dah masih ttc, sedih tu MMG sedia apa tah lagi bila org tua suami selalu tnye nk ckp2 sbb adik suami dah pregnant sy Jee blum..tapi sy masih sbr dan berdoa kadang² ada rasa nk putus asa tapi sy fikir blik mesti ada hikmah disebaliknya..

Jgn sedih sis ttp sbr menunggu tpi jgn telampau fikir kan sngt nk ada bby bap makin nk bby makin lmbt sis bt2 mcm biasa je....#

Jgn sedih2 jgn putus asa sis.....allah tuh maha mndgr doa sis....insyallah sy doakan semoga sis dikurnia kan zuriat....🙂

sama.. kadang2 kita sedih sangat. kekawan da 7 orng pregnant last year at the same time dan bersalin this year...

jgn sedih2..jgn putus asa..smoga ada rzeki sis bgelar ibu 1 hri nnti...

Saya pon ttc hampir 2thn tapi belum ada rezeki lagi 😔

Usaha lagi. Ada rezeki tu nanti

Dh jumpe doc pakar sakit puan?

Insyaallah ada rezeki nnti