ttc

Setiap bulan period I teratur still I Tak pregnant lagi ... Sedih sangat ??

6 Balas

Saya pun bgitu sis, period memang tak pernah skip sejak first period. Tapi 2 tahun lebih baru ada rezeki. Takpe sis klau period dan pasangan pun tak ada masalah apa2, insyaAllah akan ada jugak rezeki tu. Sabar ya sis

5y ago

Hmm....sabar je la

Hai sis, sama jugak saya. Period 11/9. Berharap pregnant bulan ni. Tapi tkda rezeki lagi. Teruskan usaha sis.

5y ago

Hahahha adoi 😰

Sy cdgkan sis gunakan opk .. Selain tu bnyk kn minum susu. .

5y ago

Opk test ni dye mcm cek pregnancy test... Tpi pregnancy test utk cek test... Tpi opk test ni untk cek.kesuburan kita ... Dkt shopee banyk... 50pcs bru rm20

sabar sis.. blm ada reziki , nnt ada la tuh..

Congrats sis

Banyak2 berdoa.. Saya tcc 4 tahun. Syukur reziki dtg akhirnya.

5y ago

Apa salah satu cara sis ikhtiar spnjng 4thun ttc? .. Blh kongsi pnglmn sis