TTC 9 TAHUN, DAPAT PREGNANT, TAPI BABY MENINGGAL 24WEEKS...ALLAH LEBIH SYGKAN BABY.. 😭😭

TTC anak ke2 selama 9 tahun. Namun setelah 24weeks dalam kandungan, anak kami lahir dan kembali pada Allah.. 3 minggu berpantang tanpa baby..rindu anak syurga... Doc dh cucuk depo slepas bsalin.. Bila sy akan subur semula agaknya ye..sy nak ubati hati ni..nak baby lg...😭😭 Saya mendoakan sahabat2 TTC yg menunggu zuriat pertama dan seterusnya, dikurniakan zuriat dalam tahun ini. Aamiin ya Allah 🤲 Moga Allah makbulkan doa2 kita dalam bulan Ramadhan yg mulia ini ❤️🤲

15 Balas

Salam takziah sis..tahun lpas sy bru jd mcm sis skrg ni baby mnggal slpas lahir..TTC sy taun lpas 9 tahun jgak..tp alhamdulillah skrg sy pregnant lg dh msuk 5 bulan dh..awk jgn down ye..jgn pkir sgt psal baby tu insyaallah awk akan kuat mcm sy..smoga awk dpt zuriat lg ye lpas ni..amin🤲🏻

3w ago

aamiin. tq awk.. awk preggy gap brapa bulan lpas lahirkn ank syurga?