Upt kabur to

2 Balas

nampak 2 line, cuma kabur. awak nmpk line sbelah tu line tu wrna pink or biru? sbb kdg tkot y tu evap line. evap line boleh mncul bila upt da kering. nak tahu evap ke tak nt ptg or malam awak bilas dgn air paip biasa. titik mcm buat cek urin tu juga nk tgk line still ada or x. kalo ada Insha'Allah ada la tu jd keep testing smpai line sama pekat. faint line ni dia lebih nampak wrna ke arah pink even kabur.

8mo ago

memang lps kering saye bilas warna dia tetap ada..doa kn saye ye

saye nampak td pink colour..sbb mase test terus naik