Mabuk loya

Trimester pertama. Kandungan saya baru 3bulan. Masa 2bulan haritu. Takde rasa loya dan nak termuntah. Bila masuk 3bulan. Asyik loya. Nak termuntah dan pening. Lagi-lagi waktu dalam bilik air dan juga waktu malam. Sampai takleh tidur. Ni first pregnancy saya. Ada tak sahabat lain dalam ni pengalaman sama macam saya?

1 Balas

sama sis ... saya pun gitu baru masuk 3 bulan start mual n loya ... takleh terima nasi n makanan berminyak .. kena makan buah je