Loya & Pening waktu petang sahaja

Hi semua..saya baru masuk 3 bulan lebih macam tu.. lately ni kerap rasa loya dan pening waktu petang je.. pagi semangat lain macam.. masuk petang dalam jam 4-5 tu.. dah mula rasa loya.. pening kepala..tapi tak muntah.. biasa ke semua tu? Letak minyak angin tak jalan pun 😆

2 Balas

normal sis sy pun sama pg ok lg… start petang dah xblh bangun pening loya.. kdg2 muntah

7mo ago

Itu lah.. kt office petang je tak larat dah dduk depan pc.. merayau lah sana sini🤣

normal miss.. I pun sama.. pagi active sangat. petang dah start.

7mo ago

Itu lah.. drive kereta balik kerja pun melepet je sambil drive.. dengan jem lagi.. memang tak tahan 😅