Kerap kencing

Trimester kedua(19w+) ni asyik kerap ke tandas jer nak kencing . Letih lah mcm ni 🤣 dulu masa first trimester ada juga lah kerap kencing , tp slow² kurang lepastu . Sekarang ni strt balik . Normal ker ? And ok jugak ker kalau kita nak masuk 5bulan pregnant ni , perut mcm buncit jer . Tak macam preggy mommy . Sebab saya ni henis berisi . Mmg perut dh besar sblum pregnant . Berat :82kg , Tinggi:153cm 😁😁😁

2 Balas

Semua ini normal awak. Biasalah bila pregnant, selalu nak kencing. Yang perut tu pun normal.

1y ago

Ok . Thank you awak sbb komen 😊

normal sis

1y ago

Ok . Thank you sis 😁