kerap kencing

saya kerap kencing skrg ni… baru keluar tandas xsampai 5 minit pun rasa nak kencing lagi. sy ada baca yg kandungan masuk 3rd trimester nanti baru akan kerap kencing tp sy skrg baru 8 mggu tapi kerap jugak ulang alik g tandas.kdg2 naik risau jgak sbb kerap sgt. letih tu xpyh nak ckp la. huhu… tapi normal ke keadaan mcm ni mommies semua?

3 Balas

Klu sis ada rasa x puas kencing bole pergi kk.. tkut kencing kotor.. tanda kencing kotor salah satu, rasa x puas kencing, atau nk kencing rase sakit x selesa..

UTI tu sis..mmg sign &simptom dye dah tu...g check urine..klau btul, doc akan bg antibiotic..mmg letih bdn..

Normal. Buat senaman kegel untuk kuatkan otot pelvis

1y ago

Sama-sama