nak tnye bleh ke ibu mngdung nak minum air bergas?

trase nak minum??

22 Balas

Please dont.. sesisip dua boleh la sis..jgn 1 gelas k..buat hilang rasa teringin je..

Boleh tp hilangkan dlu gas nyee.. Dan mnum campur Air masak sikit

Boleh klau kandungan dah tinggi 😊😊 tapi ingat jangan selalu

Seelok nye elak kn.. Tp klau teringin.. Jamah hujg2 lidah pn ok daa..

Xbgs tp sy mnum jg kdg2 sikit la bkn mnum smpai hbs haha

Klau tringin minum sikit..xelok utk kandungan..tinggi gula..

Minum saja tapi kna kawal coke tggi gula berbanding yg lain

5y ago

Coke + durian mmg boleh ,kata org tua2..klu stkt coke tdk juga lah tapi buli mybbkn cramp perut,kembung klu byk sgt minum

Boleh je tp jgn byk sgt.. ckup utk hilngkn mengidam

Seelok2 elak.. Tp kalo teringin sgt minum sikit...

Sya minum je.. Tapi sikit.. Dua, tiga teguk. 😅